onsdag 26 mars 2008

Vi hänger med

Gnaget Från (In)Sidan väljer att följa med sitt moderskepp www.aikfotboll.se och göra sig lite vårfin. Det är ingen Lägerblogg längre för nu blir det inga fler läger. Förberedelserna är snart slut. På söndag 15.00 tar AIK emot Nannes Kalmar FF på Råsunda.

Frågan man vill ha svar på innan dess är den givna: Vad handlade egentligen Henrik Rydströms D-uppsats i Litteraturvetenskap om? Gnaget Från Sidan lovar att återkomma i frågan.

3 kommentarer:

Johan P sa...

Äsch, jag hade hoppats på att du skulle ha haft kvar den svarta bakgrundsfärgen men ändrat färgen på texten till gul bara. DÅ hade det varit riktig AIK-stämning här inne!

Men allmänt bra blogg och alltid läsvärd, fortsätt så!

Anonym sa...

Äsch, jag hade hoppats slippa kommentarer om väbbdesajn här, DÅ hade det varit riktig AIK-stämning här inne.

Eller, förresten, det ÄR ju riktig AIK-stämning här. I the best AIK-blog on da planet.

Vi (the Royal We) vill dock ha: mer intervjuer, mer insikt, mer av allt.

Kanske en blogbattle med Rydström så att han förlorar fokus inför premiären?

Och. En kaffe på Backstugan snart?

/Nomads

Anonym sa...

Skulle gärna haka på till Backstugan vid tillfälle.

Om du behöver fokusera inför premiären - hyr in Mats Rohdin för att blogbattla. Efter ett utdraget snubblande med bollen över den leriga västra sidlinjen blev han doktor i filmvetenskap med en avhandling om "metaforbegreppet i filmteorin". Om inte han kan knäcka Rydström så får Bojan göra processen kort och snacka ihjäl honom i spelargången. Eller så får Ortiz hoppa honom på fotlederna. Anything goes. Kill him, my robots.

/ Rumblers