söndag 16 mars 2008

Grym träning

Sitter och hämtar mig efter den bästa träning jag sett, alla kategorier. Någon Topp Tre blir det inte den här gången. Alla var bäst. Det inkluderar Kenny som körde solo med Tolle hela träningen.

Uppvärmning var noggrann och metodisk och leddes av Lindholm. Sen var det dags för mano y mano, offensiv spelare mot defensiv spelare. Jag stod bredvid ena halvan av laget med sydamerikanerna, Kaptenen, Nisse, Arnefjord, Patrik K, Dulee, Bojan och Jonsson. Patrik stoppade alla och Lucas tog sig förbi alla men ibland var avsluten inte helt seriösa. Norling samlade ihop och förklarade att nu är det Allvar.
- Gör vad som helst, vad som helst för att hindra honom komma förbi er. Stoppa med ansiktet, offra tänderna om så krävs. Och om ni lyckas ta er förbi, inget larv, pang in vid stolpen, tack så mycket, tre poäng.

Sen var det toppklass på allt från alla. Kaptenen avslutade övningen med att skippa dribblingen och bara dra in den direkt vid stolpen från 20 meter.


Tvåmålsspel fem-mot-fem utespelare. Några sekvenser:
Khari tar emot på bröstet vid sidlinjen, lägger på volley in till Obi som drar på direkt och Örlund räddar uppe i krysset.
Walid och Dulee i stenhård duell där Walid till slut lyckas få ett ben runt Dulee och peta bort bollen.
Pierre i löpduell stoppar bollen vid hörnstolpen och chippar in ett inlägg där någon smäller ihop med Bergh och Ivan som är först på returen petar in den.

Det börjar kännas i luften, i blickarna, i allt. Snart smäller det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bästa blogginlägget någonsin kanske. Blir så sjukt peppad inför "derbyt" och sen premiären!

Anonym sa...

Sjukt taggad nu...
tack !

Anonym sa...

En frontreporter slår till. Lysande referat av något så vanligtvis grått som träning. Oerhört glädjande att allt nu går ut på det klassiska "DÖD ÅT ALLA!"

Anonym sa...

K-B,

Bra lägerblogg, även om jag ständigt läser "läderblogg" och således smusslar med sidan på jobbet och hemma.

Passa Dulee.

/Nomads