lördag 15 mars 2008

Uppsamlingstext

Lite spridda intryck från de första dagarna:

Träningarna har varit uppdelade efter vilka som spelade match och vilka som inte gjorde det. De som inte spelade match körde anfallsövning på fredagens förmiddagspass. Där imponerade bl a Jorge Anchén och Bojan Djordic med utmärkt touch och bra fart på inläggen samt Ivan med att få avsluten på mål.

***

Obi Etie Ikechukwu heter den vindsnabbe Väsbyspelaren som är med här i Portugal. Obi har nu varit fem månader i Sverige, innan dess spelade han nio matcher för finska andradivisionslaget FC KPV. Hans föregående klubb var israeliska storklubben Maccabi Haifa. Som jag skrivit tidigare är han, tillsammans med Saihou Jagne, snabbast i truppen. Mot Tourizense ryckte han igenom och fick två avslut där han smällde ihop, rejält, med hemmalagets målvakt. Dessutom rörde han runt på sin högerkant och fick till några inlägg.

Även om lördagen är ledig hålls det stenhårt på måltiderna för spelarna. Minsta lilla intag är avpassat för att maximera återhämtning och uppbyggnad. Stackarna tvingas tillochmed dricka tomatjuice vilket som alla vet är det äckligaste som finns.

***


Bultens mäktiga vänster är på väg att tala. Framförvarande söker skydd.

***

solen strålar även idag från en knallblå himmel. Området är onödigt vackert. Nu ska jag gå och hälsa på Atlanten. Återkommer strax.

Inga kommentarer: