söndag 16 mars 2008

Tranquility Now!

Det ganska nya, internationella AIK har hur mycket som helst intressant att säga, om man bara ställer rätt frågor till det. Har inlett en intervjuserie idag som kommer publiceras på aikfotboll.se närmaste dagarna. Först ut var veteranerna, Kaptenen och Mats Mats Rubarth, följt av en (för mig) intressant diskussion om skillnaderna mellan brasiliansk och argentinsk fotboll, med Ivan, Mendes och Lucas.

Khari har en major i Economics från Williams University. Ett av de mest prestigefyllda Liberal Arts universiteten i USA.

Lucas gillar inte Villarreal längre. Inte efter att de sålde Riquelme. Se där något vi har gemensamt, jag och Lucas.


Rikard blandar ganska friskt ibland med språken på träningen. Siempre koncentration! Tranquilo! Good job! osv. När han skulle förklara var en målvakt fått bollen blev så svaret On las ballas. Det får ni själva lista ut vad det betyder. Nej, varken Örlund eller Bergh har gått upp en tonart.

Återgår härmed till skrivandet. Tack alla för kommentarer och glada tillrop, mer sånt.

Tranquility Now!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag (och troligen Agent03) gillar Villareal litegrann just nu. Att hyfsade Eguren springer omkring och platsar i Primera División ökar värdet på Óbolo och Ortiz med rätt många pesos.

/ Rumblers


P.S. Det blir ingen riktig läderblogg utan spionbilder från Tauer & co:s hotell - hyra bil och dold kamera imorgon, ta med Kenny som expertkommentator?

Nils Johan Nilsson sa...

Djurgården har gömt undan sig i Algarve vilket är liiite väl långt att smita iväg till. Dessutom, hur mycket intressant finns det att gräva fram, egentligen?

Anonym sa...

Från Svenska Fans:
"Målsättningen i år går inte att ta miste på när Rikard basunerar ut över hela den Iberiska halvön att spelarna måste "offra sig för vårt SM-guld"!

Stäng träningarna!

Anonym sa...

Johan

Tack för en fantastisk blogg.
Saknar bara en sak på din sida och det är att texten borde vara gul. ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=peVgWaZDSOQ

Där kan du visa killarna vad som väntar om två veckor.

Anonym sa...

bra K-B

håll stilen uppe nu och fortsätt denna blogg

Jag saknar Bojan och varför inte med Charlee, de hade ett skönt snack på tröjfesten. varför har inte han ett studioprogram i portugal?

eller är han uppköpt av en annan kanal redan?

Ni är grymma, tack för allt

Larsa

Anonym sa...

> Dessutom, hur mycket intressant finns det att gräva fram, egentligen?

Jag vill nog mest få bekräftat att deras träningar är fantasilösare än Nesjs, Pålles tal blodfattigare än Norlings, att de flåsar och saknar Thomas Lindholm, att deras argentinare är stolpskott och att de beter sig som kalmariter på språkresa i högstadiet. Men det kanske man kan förutsätta.

/ Rumblers