fredag 14 mars 2008

Ovan roll för Nebosja

När AIK till slut anlände till gårdagens match fanns motståndare, en fotbollsplan och inte så mycket mer på plats. De utlovade domarna lös med sin frånvaro men efter en kort diskussion kom lagen överens om att Nebosja Novakovic skulle tilldelas en styck visselpipa och domarbefogenheter. Alternativet hade varit att åka de dryga tre timmarna hem. Nebosja löste uppgiften med bravur och fick med beröm godkänt av de flesta på plats. Det enda tveksamma beslutet er ödmjuke tjänare såg var en uppenbar hands på en hemmaspelare som lämnades utan åtgärd. AIK ville spela träningsmatch. AIK löste uppgiften.

Strålande solsken, Atlanten mullrar utanför, ett härligt träningspass med mycket inlägg och avslut. Jag har upplevt sämre arbetsdagar. När det gäller uppkopplingen så är det bara nyttigt med stärkande promenader, det vet ju alla.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att det är så skönt att höra att det finns lite utrymme för improvistion. Att allt inte är räckmacka indelad i små tuggor enligt minutschema. Svårigheter, i lagom doser, bygger gruppanda och samhörighet. Bra!

Jag har alltid trott att Nesjo är en bättre domare än Stålhammar, Hansson, Fröjdfeldt m fl. Nu är det bevisat. Vad skall han ha för att döma Kalmar hemma?

Anonym sa...

http://www.footiemap.com/?co=portugal

Anonym sa...

Risk att han återfaller i rökning om han springer runt med pipa i munnen?