onsdag 2 april 2008

Slaget om Nördinge - Prolog

Har ni längtat efter att några personer verkligen ska atomisera en AIK-match? Suktat efter att läsa långa utläggningar om spelsystem eller texter med uttryck som bollsida, centrerat mittfält och pressavstånd? Där klyschor som Trygghet, Kontinuitet eller Komma Runt På Kanterna endast får användas med en bifogad fullständig innehållsförteckning?

Då hoppas vi att ni kommer att bli nöjda med den nystartade serien Slaget om Nördinge där utmanaren Kettle Black (Johan Nilsson) tar sig an GnagarForums all-time football nerd champ Bomber Boy (Igor Hedman). Ingen utsvävning kommer att stoppas, ingen formulering vara för märklig och ingen åsikt kommer att stå oemotsagd. Först ut blir matchen AIK-Kalmar, en match som båda tränarna efteråt beskrev som "mycket taktisk".

Reglerna är enkla. Man får inte se om matchen, man får inte bara svara Ja eller Nej och det är inte tillåtet med slag under fotknölarna.

Första frågan kommer upp sent sent ikväll/natt när Bomber Boy samlat ihop alla tankar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lysande!

Blygsamt förslag till regeltillägg: Den som använder uttrycket "irrationell" men egentligen menar "snabb, finurlig och kreativ" förlorar automatiskt med 0-3 utan möjlighet att överklaga till tävlingsutskottet.

/ Rumblers

Anonym sa...

Mycket mycket bra initiativ! Spännande. I.Nils